Porvoon Nuorten Kotkien tavoitteena on parantaa maailmaa

Nuoret Kotkat

Porvoon Nuoret Kotkat jatkavat toimintaansa vuonna 2016 puheenjohtajaksi valitun Marko Piiraisen johdolla.

Varapuheenjohtajana jatkaa Juha Janhunen, sihteenä Sirpa Hopeamaa ja taloudenhoitajana  Mirja Suhonen. Hallituksen jäseniä ovat Annamari Larke ja Jenni Väisänen.

Kotkien kerho kokoontuu vuoroin Hamarin työväentalolla tai Raatikympissä klo 18.00 – 19.30 välisenä aikana pelien, askartelujen ja leikkien merkeissä. Lisäksi kerhoja teemoitetaan ja vierailu  mm. retki paikalliseen uimahalliin, kirjastoon sekä laskettelukeskukseen. Toiminnallista yhteistyötä lisätään lähipaikkakuntien Kotkayhdistysten (Pornainen ja Mäntsälä) kanssa sekä piiritasolla Uudenmaan Nuoret Kotkat ry:n piirissä.

Porvoon Nuoret Kotkat ry on lasten- ja nuorten toiminta- ja etujärjestö. Toiminta perustuu sosialidemokraattisiin arvoihin, kuten tasa-arvoon, demokratiaan, kansainvälisyyteen, oikeudenmukaisuuteen, solidaarisuuteen ja yhdessä toimimiseen. Lasten, nuorten ja heidän kanssaan toimivien aikuisten kasvua näihin arvoihin tuetaan monipuolisen toiminnan kautta. Etujärjestötoiminnan kautta Porvoon Nuoret Kotkat ry haluaa kehittää maailmaa nykyistä lapsimyönteisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja oikeudenmukaisemmaksi paikaksi elää.

Lisätietoja:

Marko Piirainen
puheenjohtaja
Porvoon Nuoret Kotkat ry
marko.piirainen (a) akt.fi tai 0400 729 450

Kommentoi