TÄTÄ ON WANHAT TOVERIT TOIMINTA

Esittely

Wanhojen toverien nettisivut löytyvät täältä:
http://www.wanhattoverit.fi/kerhot/uusimaa/itaisen-uudenmaan-wanhat-toverit/

Itäisen Uudenmaan Wanhat Toverit ovat osa wanhojen tovereiden yhteisöä. Wanhat Toverit kerhoja on Suomessa runsaat viisikymmentä. Ne eivät ole rekisteröityjä vaan toimivat varsin vapaamuotoisesti turhaa järjestöbyrokratiaa välttäen. Kerojen tarkoituksena on koota yhteen Suomen sosialidemokraattisessa puolueessa , ammattiyhdistys-, osuustoiminta-, sivistys- ja urheiluliikkeessä  sekä työväenliikkeen liikelaitoksissa ja yhteiskunnallisissa tehtävissä  toimineet puolueen veteraanijäsenet yhteistoimintaan, jolla tuetaan puolueen aatteellista työtä.

Toiminnalla jäsenille tarjotaan mahdollisuus tavata toisiaan luento-, kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Vaikka yhteisöllä ei ole varsinaisesti edunvalvontatehtäviä, voidaan tarvittaessa ottaa kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Itäisen Uudenmaan Wanhojen Tovereiden toiminta-alue kattaa nimensä mukaisesti koko itäisen Uudenmaan. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa useimmiten tiistaisin ellei vierailijoiden aikataulusta muuta johdu. Kokoontumispaikkana on yleensä Porvoo Työväenyhdistyksen toimitila (Raatikymppi) Raatihuoneenkatu 10, Porvoo.

Kerhot päättävät itsenäisesti jäseneksi hyväksymisestä. Jäsenyydestä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä kerhon vetäjään (osoite jäljempänä). Kerholla ei ole jäsenmaksua, kerhokahveista peritään korvaus, jolla katetaan kerhon toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat kulut.

Kerhon puheenjohtajana vuonna 2013 toimii Matti Hellsten, 0400 501 983 matti.hellsten@pp1.inet.fi

Ota yhteyttä ja lähde mukaan toimintaan!

Kommentoi