Kuntavaaliehdokkaiden listaa täydennettiin

Etusivu

Porvoon demarien kuntavaaliehdokkaiden listaa on täydennetty. Ehdokkaita on nyt yhteensä 53.

Uusia ehdokkaita ovat:

Silja Collanus, Ann-Marie Julin, Kimmo Kamotskin, Kari Kipponen, Kasperi Laine, Hannu Moilanen, Marko Peitsoma, Marko Piirainen, Jouni Roponen, Millariikka Rytkönen, Liisa Saarela, Jussi Sairanen, Timo Simos, Esko Ulmanen, Joni Villanen ja Pasi Väätäinen.

Joulukuussa nimettiin seuraavat ehdokkaat:

Amani Abdelkhalig Bakri, Riitta Ahola, Torolf Bergström, Ove Blomqvist, Nikolas Elomaa, Tapani Eskola, Sune Forss, Einari Grönberg, Ritva Hagström, Markus Hammarström, Heli Heiskanen, Mikael Hiltunen, Toivo Hämäläinen, Tom Ingelin, Jaakko Jalonen, Tuomas Jakovesi, Juha Jokinen, Anette Karlsson, Vesa Kettunen, Eila Kohonen, Marianne Korpi, Piia Lappalainen, Teppo Lindh, Annamari Larke, Matti Lehesniemi, Satu Leinonen, Liisa Luodetlahti, Heikki  Mattila, Tuula Martin, Arto Miettinen, Päivi Mountraki, Juhani Pessala, Anita Spring, Mirja  Suhonen, Matti Valasti, Mikko Valtonen, Tuula Virkki.

 

Lisätietoja puhueenjohtaja Mirja Suhonen, E-mail: mirja.suhonen@teamliitto.fi, puhelin 040 536 4336.

Kommentoi