Nuorten Kotkien kannattavat arkiliikuntaa ja toimintaa

Nuoret Kotkat

Porvoon Nuoret Kotkat jatkaa toimintaansa vuonna 2017  Marko Piiraisen johdolla.

Varapuheenjohtajaksi on valittu  Annamari Larke, sihteeriksi Sirpa Hopeamaa, johtokuntaan ja ja taloudenhoitajaksi  Mirja Suhonen. Hallituksen jäsen on myös Jenni Väisänen ja varajäseniä Juha Janhunen ja Piia Lappalainen. Toiminnantarkastajana toimii Anneli Lehtinen, varatoiminnantarkastajana Riitta Ahola.

Nuoret Kotkat kokoontuvat joko Hamarin työväentalolla tai Raatikympissä Raatihuoneenkatu 10. Kerhoiltoilloissa yleensä  klo 18.00 – 19.30 välisenä aikana vietetään aikaa pelien, askartelujen ja leikkien merkeissä. Lisäksi kerhoja teemoitetaan ja vierailu  mm. retki paikalliseen uimahalliin, kirjastoon sekä laskettelukeskukseen. Toiminnallista yhteistyötä lisätään lähipaikkakuntien Kotkayhdistysten (Pornainen ja Mäntsälä) kanssa sekä piiritasolla Uudenmaan Nuoret Kotkat ry:n piirissä.

Porvoon Nuoret Kotkat ry on lasten- ja nuorten toiminta- ja etujärjestö. Toiminta perustuu sosialidemokraattisiin arvoihin, kuten tasa-arvoon, demokratiaan, kansainvälisyyteen, oikeudenmukaisuuteen, solidaarisuuteen ja yhdessä toimimiseen. Lasten, nuorten ja heidän kanssaan toimivien aikuisten kasvua näihin arvoihin tuetaan monipuolisen toiminnan kautta. Etujärjestötoiminnan kautta Porvoon Nuoret Kotkat ry haluaa kehittää maailmaa nykyistä lapsimyönteisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja oikeudenmukaisemmaksi paikaksi elää.

Lisätietoja:

Marko Piirainen
puheenjohtaja
Porvoon Nuoret Kotkat ry
marko.piirainen (a) akt.fi tai 0400 729 450

Kommentoi