Oikeudenmukainen arvojohtaja: Porvoon demaripäättäjät Tuulan tukena

Etusivu

Porvoolaiset demaripäättäjät tukevat presidenttiehdokas Tuula Haataista lämpimin mielin.

Kaupunginvaltuutettu, demariryhmän puheenjohtaja Marko Piirainen toteaa, että Tuula Haatainen on sosiaaliset ja oikeudenmukaiset arvot omaava, palkansaajia edustava ehdokas ja presidenttinä hän toimii tasa-arvoisen kansalaisyhteiskunnan puolestapuhujana.

Anette Karlsson, valtuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, toteaa:

Pitkäaikainen kaupungin henkilöstön edustajan, usean kauden kaupunginvaltuutetun Tuula Virkin mielestä on vaikea kuvitella laaja-alaisempaa ja kokeneempaa ehdokasta presidentiksi. Tuula tuntee kansan tarpeet ja toiveet. Tasa-arvoinen yhteiskunta kuuluu meille kaikille.

Tule mukaan tukemaan Tuulaa. Ilmoittaudu tukijoukkoihin https://haatainen2018.fi/

Lisätietoja Tuulan kampanjasta Porvoossa:

Ilmari Lohenoja, porvoondemarit@gmail.com

 

Kommentoi