Porvoon Demareiden puheenjohtajana jatkaa Mirja Suhonen

Etusivu

Porvoon Demarit eli Porvoon sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö valitsi yksimielisesti Mirja Suhosen toiseksi kaksivuotiskaudeksi puheenjohtajakseen syyskokouksessaan 10.12.2017. Varapuheenjohtajaksi valittiin Porvoon politiikan uudehko tulokas Mikko Valtonen. Hän on SDP:n puoluevaltuuston jäsen ja Porvoon suurimman demariyhdistyksen Porvoon Työväenyhdistyksen puheenjohtaja. Puheenjohtaja Suhonen on Hamarin ja Gammelbackan Demareiden pitkäaikainen puheenjohtaja, ja ensimmäinen sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön naispuolinen puheenjohtaja Porvoossa.

Kunnallisjärjestön hallitukseen valittiin kaksivuotiskaudeksi Eila Kohonen, Tuomas Jakovesi, Ove Blomqvist, Sune Forss, Olli Ojala, Marianne Korpi, Tapani Eskola ja Markus Hammarström.

Kaupunginvaltuutettu ja hallituksen jäsen Millariikka Rytkösen tultua valituksi Tehy:n puheenjohtajaksi, hän jätti eroanomuksen poliittisista luottamustehtävistä. Porvoon Demarit päättivät esittää valittavaksi kaupunginhallitukseen Millariikka Rytkösen seuraajaksi  Mirja Suhosen.

Lisätietoja:
Mirja Suhonen, 40 5364336,
mirja.suhonen@gmail.com tai mirja.suhonen@teamliitto.fi

Kommentoi