Anette Karlsson ja Sami Ryynänen ehdolla eduskuntaan

Eduskuntavaalit 2019

Porvoolaisia demareita on eduskuntavaaliehdokkaana kaksi, Anette Karlsson ja Sami Ryynänen. Parhaiten saat tietoa heidän tavoitteistaan ja vaalitapahtumista heidän omilta internet- sivuiltaan. Sivut aukeavat klikkaamalla nimeä.

Anette Karlsson:
socionom, riksdagsledamotsassistent/ sosionomi, kansanedustajan avustaja

Päätöksentekoon tarvitaan enemmän sydäntä. Sen viestin haluan kuuluviin Suomen eduskunnassa. Siksi olen ehdolla kansanedustajaksi. Luonto, ihmisten hyvinvointi ja kaikkien saatavilla olevat palvelut ovat minulle tärkeitä asioita. Porvoon valtuustossa ja kaupunginhallituksessa minulla on ollut mahdollisuus edistää näitä asioita yhdessä muiden kanssa. Yhteistyöllä voimme saavuttaa enemmän. Päätöksenteko, jossa vain raha puhuu, on menneisyyttä – nyt ihminen on laitettava etusijalle.

Det behövs mera hjärta i beslutsfattandet. Detta budskap vill jag föra fram i Finlands riksdag. Därför är jag kandidat i riksdagsvalet. Naturen, människornas välfärd och tjänster som finns till för alla är viktiga frågor för mig. Jag haft möjligheten tillsammans med andra att jobba för dessa frågor i Borgå fullmäktige och stadsstyrelse. Genom samarbete kan vi nå mer. Tiden för beslutsfattande där bara pengar har betydelse är förbi – nu måste människan komma först.

Lasten hyvinvointi etusijalle | Barnens välmående kommer först
Nuorille hyvät eväät elämään | En bra start i livet för ungdomen
Arvokas vanhuus kaikille | Värdig ålderdom för alla

 

Sami Ryynänen:

Sami & politiikka

  • Lakien säätämiseen laatua
  • Palkalla on tultava toimeen
  • Kestävää energiapolitiikkaa ja teollisuutta
  • Tutkimus, tuotekehitys ja innovaatiot ovat hyvinvoinnin perusta
  • Työtä ja toimeentuloa
  • Oikeudenmukaisuutta työelämään
  • Elinvoimainen Uusimaa

Samin tarina

Olen työläisperheessä varttunut porvoolainen 39-vuotias mies. Työskentelen pääluottamusmiehenä Nesteen Porvoon jalostamolla.  Päätoimeni lisäksi olen Teollisuusliiton hallituksen jäsen. Vapaa-aikani täyttää ralliharrastukseni, erilainen liikunta ja ajanvietto ystävieni kanssa. Rallin aloitin jo vuonna 1998, aluksi kuljettajan penkiltä. Minulle kuitenkin selvisi nopeasti, että rahkeet eivät kuljettajana riitä ainakaan terävimmälle huipulle, mutta kiinnostus lajiin oli niin suurta, että päätin jatkaa sitä kartanlukijan roolissa. Näihin päiviin asti olenkin toiminut kartanlukijana ja päässyt kiertämään rallisarjoja Euroopassa sekä kotimaassa SM-tasolla. MM-osakilpailuja minulle on kertynyt kymmenkunta.  Ralli on ollut hyvä vastapaino työlleni pääluottamusmiehenä. Luottamus on edellytyksenä menestymiseen molemmissa hommissa.