Edustajiston kokoukset syksyllä 2019

Etusivu,Tapahtumat
Porvoon Demarien edustajiston
– ylimääräinen kokous pidetään sunnuntaina 15.9.2019 alkaen klo 16.00 (kahvitus puoli tuntia aikaisemmin) Hamarin työväentalolla. Aiheena Porvoon vuoden 2020 toiminta- ja taloussuunnitelma. Valtuustoryhmä on käsitellyt asiaa, samoin lautakuntien jäsenet ja niihin otetaan kantaa tässä kokouksessa. edustajisto  on keskustellut ko asioista aiemmin alkukesällä.
Lisäksi ylimääräisessä kokouksessa päätetään edustajaperusteesta. Hallitus esittää, että jatkossakin valittaisiin yksi edustaja aina kutakin alkavaa 20:ta äänioikeutettua jäsentä kohti. Varajäsenet voidaan valita joko henkilökohtaisina tai valintajärjestyksessä (sääntöjen perusteella). Pj suosittelee jlkimmäistä tapaa, koska siten saadaan varmemmin edustajat paikalle.
–  sääntömääräinen kokous pidetään sunnuntaina 1.12.2019, paikka auki mutta luultavasti yhdistyskeskuksessa. Aloitusaika on auki, mutta iltapäivällä. Merkkaa jo aika kalenteriisi. Tässä kokouksessa valitaan puheenjohtaja ja hallitus kahdeksi seuraavaksi kalenterivuodeksi.
Kokouksiin voivat osallistua edustajiston jäsenten lisäksi kaikki porvoolaisten demariyhdistysten jäsenet.
terveisin pj Mirja Suhonen